Datum en locatie

Tweedaagse Masterclass op 18 en 19 juni 2019 op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

De colleges worden gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. ​​​​​​​De eerste dag start de Masterclass om 09:00 uur. De Masterclass eindigt de volgende dag omstreeks 17:00 uur.

Routebeschrijving >>

Overnachting

De masterclass is inclusief overnachting in het eenvoudige maar comfortabele hotel op landgoed Nyenrode.

Routebeschrijving >>

Uw investering:

€ 2.595,- per persoon (excl.btw). Dit is inclusief catering

Certificaat

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven of over de de collegereeks? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.