Agile werken voor HR voorjaar (Nyenrode) 2019 AB

Agile werken voor HR voorjaar (Nyenrode) 2019 AB

Datum en locatie

Tweedaagse Masterclass op 18 en 19 juni 2019 op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

De colleges worden gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. ​​​​​​​De eerste dag start de Masterclass om 09:00 uur. De Masterclass eindigt de volgende dag omstreeks 17:00 uur.

Routebeschrijving >>

Overnachting

De masterclass is inclusief overnachting in het eenvoudige maar comfortabele hotel op landgoed Nyenrode.

Routebeschrijving >>

Uw investering:

€ 2.595,- per persoon (excl.btw). Dit is inclusief catering

Certificaat

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven of over de de collegereeks? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.