Datum en locatie
Tweedaagse Masterclass op 27 en 28 juni 2018 op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

De colleges worden gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. De eerste dag start de Masterclass om 09:00 uur en eindigt de volgende dag omstreeks 17:00 uur.

Overnachting
De masterclass is inclusief de overnachting van 27 op 28 juni op landgoed Nyenrode.

Routebeschrijving >>

Uw investering:
€ 2.495,- per persoon (excl.btw).

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden
Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. of via email: aanmeldingenevents@vakmedianet.nl. Heeft u vragen over het inschrijven of over deze masterclass? Bel met onze administratie 088 58 40 401.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.


Verhindering
Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Certificaat

2-daagse Masterclass met overnachting op Nyenrode Business Universteit. Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat.

Na deze dagen heeft u:

  • Inzicht in hoe u sterke, wendbare en zelfsturende teams kunt bouwen met betrokken en gemotiveerde medewerkers
  • Handvatten om als HR-professional voorop te lopen in de snel veranderende organisatie
  • De eerste stappen gezet om de cultuur, mindset en governance in uw organisatie te veranderen
  • Inzicht in de implicaties van leadership development
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.