Gijs van Bussel

Gijs van Bussel

Prof. Dr. Gijs van Bussel (1954), Zwitser, is hoogleraar HRM, Executive Reward en Strategy aan de Business University Nyenrode. Hij verbindt de academische wereld met de praktijk. Gijs van Bussel heeft een ruime praktijkervaring, begonnen bij Polaroid gevolgd door Organon, Tyco, NMB (ING), PwC, Philips, Novartis (CH) en nu bij Jerónimo-Martins (PT) in verschillende functies van verkoper en adviseur tot Executive Vice-President in HRM. Hij schreef met Ralph Jacobs en Ir. Marijn Tielemans het boek: the Secret of Agile Organizations (2015). Momenteel is hij een ondernemend hoogleraar, woont in Zwitserland, werkt en adviseert in Portugal en last but not least opa van 4 kleinkinderen.

 
Kathleen de Stobbeleir

Kathleen de Stobbeleir

Katleen De Stobbeleir is Professor Leadership & HRM bij Vlerick Business School. Ze leidt ook het Vlerick Center voor Leadership en Coaching, dat gespecialiseerd is in het monitoren van leadership trends en innovatieve leadership & coaching tools ontwikkelt. Katleen’s specifieke expertise omvat inclusive leadership, managing leadership (en carriere) transities, leadership development, coaching, en het bouwen van feedback culturen. Katleen is ook actief als executive coach. Katleen werkt graag en veel met internationale groepen uit diverse multinationals, en heeft een executive teaching track record opgebouwd in Europa, US en Rusland. Katleen’s research focust op leadership, coaching, pro-activiteit, feedback processen en creativiteit in organisaties. Haar research is gepubliceerd in diverse internationale journals en boeken inclusief de internationaal bekende Academy of Management Journal. Haar meest recente onderzoek (najaar 2017) samen met internationale collega’s is gepubliceerd in de Journal of Organizational Behavior, getiteld: “Two roads to effectiveness: CEO feedback seeking, vision articulation, and firm performance’.

 
Allard Droste

Allard Droste

Allard Droste is ondernemer en bestsellerauteur. Allards boek 'Semco in de Polder' is genomineerd als Managementboek van het Jaar 2017. Na 10 jaar te hebben gewerkt voor Stork, werd hij in 2007 eigenaar van metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Gestart met een lean management praktijk werkt Allard nu met een sterke hands-on mentaliteit om processen te vereenvoudigen.

 
Ron Meyer

Ron Meyer

Ron Meyer is directeur van de Center for Strategy & Leadership, een internationaal advies- en opleidingsorganisatie en hoogleraar Strategisch Leiderschap bij Tias School for Business & Society, Universiteit van Tilburg, waar hij onderzoek doet op het gebied van strategie en leiderschap, en doceert in diverse masters programma’s. Ron heeft politicologie en economie gestudeerd aan de University of Alberta in zijn vaderland, Canada, en heeft hij zijn MBA en PhD voltooid aan de Erasmus Universiteit. Sinds 1998 heeft hij bij de Center for Strategy & Leadership boardroom consultancy werk gecombineerd met bedrijfsopleidingen en toegepast management onderzoek. Als consultant werkt hij met een aantal internationale top bedrijven aan vraagstukken zoals concernstrategie, organisatieontwikkeling, internationalisering, innovatie en leiderschapsontwikkeling. Als trainer en spreker heeft hij seminars gegeven voor honderden bedrijven wereldwijd en heeft hij gastlezingen gegeven aan meer dan 30 universiteiten. Hij heeft vele artikelen en boeken geschreven, waaronder het internationaal toonaangevende strategietekstboek Strategy - Process, Content, Context: An International Perspective, waarvan meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht. Dit boek wordt op 200 universiteiten wereldwijd gebruikt. Zijn meest recente boek, Leadership Agility: Developing Your Repertoire of Leadership Styles, werd gepubiceerd in September 2017.

 
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Dat Jeroen Busscher een verleden heeft als kunstenaar toont zich nog altijd in zijn manier van spreken, denken en aanpak. Inmiddels is hij een gevestigde naam in managementland. Hij geldt als een autoriteit op het gebied van gedragsinterventies in organisaties. Door middel van creatieve oplossingen helpt hij managers en organisaties in transformatieprocessen. Zijn sprankelende manier van praten maken hem een geliefd Keynote. Hij VLOGt, maakte radio, schrijft columns en dit voorjaar komt zijn achtste boek uit: de Leerrevolutie. Zijn boeken Pimp je afdeling, Turbomanagement en Onbeperkt Houdbaar werden bestsellers. Jeroen is tevens (gast-) docent bij diverse managementopleidingen en hogescholen. Zie www.jeroenbusscher.nl voor meer informatie of om u op te geven voor zijn VLOGbrief.

 
Jurriaan Kamer

Jurriaan Kamer

Jurriaan Kamer heeft veel hands-on ervaring in het begeleiden van agile transformaties, onder andere als interim manager bij Aegon en digitale transformatie coach bij Schiphol. Hij is partner in het organisatie transformatie bureau The Ready wat zich niet alleen richt op agile in IT maar vooral hoe je agile kunt toepassen in het gehele bedrijf. Jurriaan is een regelmatig keynote spreker en schreef diverse veelgelezen artikelen zoals "You won't become agile by implementing Scrum", "Beyond Agile: why agile hasn't fixed your problems" en "How to build your own Spotify model?"

 

Certificaat

2-daagse Masterclass met overnachting op Nyenrode Business Universteit. Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.